Dilluns, 29 de maig de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
El Casal organitza amb èxit la tercera edició del Torneig de Nadal de categoria infantil

El Casal organitza amb èxit la tercera edició del Torneig de Nadal de categoria infantil

El campió va acabar sent el Bàsquet Tarragona que a la final va derrotar amb molta contundència el Manresa per un explícit 87-41

Per tercer any consecutiu la secció esportiva del Casal ha organitzat el torneig de Nadal de categoria infantil que durant la setmana de Nadal va reunir a Vilafranca vuit dels millors equips de Catalunya d’aquesta categoria d’edat. El campió va acabar sent el Bàsquet Tarragona que a la final va derrotar amb molta contundència el Manresa per un explícit 87-41.
El Casal, per la seva banda, va patir el fet de veure’s les cares amb formacions de més nivell físic i tècnic i va acabar ocupant el darrer lloc del torneig. Els casalistes van començar perdent el derbi enfront el Vendrell per 34-68 a la jornada inaugural i després tampoc van tenir opcions enfront el Manresa amb qui van cedir per 26-87 i enfront el Sese barceloní (53-75).
En el partit pel setè i vuitè lloc, els de Carles Tobalina van perdre davant el Sant Adrià per 48-79. Malgrat les quatre derrotes, la imatge de lluita i entrega del vilafranquins va ser més que destacable i en algun dels partits, sobretot davant el Sese, hi va haver moments en els que els casalistes van ser millors que no pas el seu rival.
Més enllà del paper casalista, en la gran final entre Tarragona i Manresa no hi va haver massa emoció. El Tarragona va sortir a la pista amb ganes de resoldre per la via ràpida i al final del primer quart ja ho havia aconseguit amb un demolidor parcial de 30-4. A partir d’aquí, els tarragonins es van dedicar a administrar el seu avantatge i al descans s’imposaven per 44-21.
En el tercer i quart parcials, el guió del duel no va variar massa i el Bàsquet Tarragona va acabar certificant un triomf molt més còmode del que es podia preveure amb el definitiu 87-41.

 

 

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: