Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
La caminada per a la gent gran d’aquest mes anirà al Sant Sepulcre i Santa Maria dels Horts

La caminada per a la gent gran d’aquest mes anirà al Sant Sepulcre i Santa Maria dels Horts

El proper 30 de gener continua aquest cicle de caminades adreçades a la gent gran per tal que facin exercici saludable i coneguin espais naturals propers a Vilafranca.

Seguint la línia marcada de promoure propostes i programes que presentin l’activitat física i l’exercici com una eina per a la promoció de la salut, l’Ajuntament de Vilafranca organitza, un cicle de caminades adreçades a la gent gran. Aquest cicle de caminades es porta a terme de novembre a juny, amb l’objectiu de fomentar l’afecció entre la gent gran a realitzar caminades amb regularitat, conèixer espais naturals propers a Vilafranca i fomentar les relacions interpersonals i de grup en un ambient natural.
La propera sortida serà dimarts 30 de gener amb una caminada al Sant Sepulcre i a Santa Maria del Horts, uns 9 Km aproximadament. El lloc de trobada serà davant del Centre Ricard Fortuny, al barri de Molí d’en Rovira, a les 9 del matí.
Les passejades són suaus i assequibles per a tothom que faci una activitat física continuada. Es caminarà unes 3 hores, amb diverses parades i es comptarà amb el guiatge de dos monitors responsables.
Per poder assistir a les caminades és requisit indispensable el portar el carnet blanc. No caldrà inscripció prèvia. Els monitors però apuntaran les dades dels assistents, noms, DNI, telèfon.
Cal tenir en compte de portar gorra si fa sol, i vestimenta adequada si plou. Es recomana especialment el fet de portar roba i material adequat per anar pel medi natural i que es porti motxilla.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: