Diumenge, 23 de Gener de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Avui i demà la rambla de Sant Francesc acull el Mercat de Reis de Vilafranca

El Mercat de Reis de Vilafranca torna un any més per a oferir als visitants regals diferents.

Està organitzat pel Col•lectiu d’Artesans, Brocanters i Pintors del Penedès.

L’any passat el Mercat de Reis omplia completament la Rambla de Sant Francesc amb més de 60 parades. Enguany s’ha reduït el nombre de parades. D’una banda per esponjar la rambla i de l’altra perquè el vent que va bufar amb força el dimecres va espantar a algun dels paradistes que ja no ha vingut.

El Mercat de Reis és l’última de les trobades de paradistes artesans que es fa en la temporada de les festes de Nadal. Una activitat comercial que va començar a primers de desembre amb la Fira de Santa Llúcia i que , l’espera dels resultats d’aquests dos darrers dies, té una valoració positiva pel que fa a les vendes.

Així aquest dijous i divendres la rambla acull el Mercat de Reis, on s’hi poden trobar diversitat d’articles elaborats artesanament, a partir de diferents materials i tècniques. Hi ha decoració, alimentació natural, cosmètica, bijuteria o roba, per exemple.

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: