Dimarts, 6 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els alumnes de l’Arsenal coneixen els artistes que participen en l’exposició del MACBA

La Sala dels Trinitaris acull fins a mitjans de febrer aquesta exposició sobre la col·lecció del MACBA, i s’acompanya d’accions en què hi participen els artistes que exposen.

La sala dels Trinitaris està acollint, fins el 19 de febrer l’exposició “ENTUSIASME. El repte i l’obstinació en la Col·lecció MACBA”, i dins de les activitats paral·leles que s’han organitzat hi ha sessions i xerrades que ofereixen alguns dels artistes amb obra a la col·lecció als alumnes de l’escola d’Art Arsenal.
Dimarts a la tarda, l’artista visual Tere Recarens va participar en una xerrada amb alumnes de l’Arsenal per tal de presentar-los la seva obra i parlar de la seva trajectòria artística.
“Fucking Glory” és l’obra que el MACBA exposa de Recarens, i sobre la que ha centrat la seva participació en aquesta xerrada amb els estudiants de l’Arsenal. Una activitat que considera sempre aporta coses, tant als alumnes participants com a ella mateixa.
El projecte d’aquesta exposició aborda la contemporaneïtat des d’una perspectiva optimista, persistent i apassionada. Un concepte directe que, en lloc de situar les obres dins un àmbit temàtic o cronològic determinat, s’erigeix com un tot específic; és a dir, una manera particular d’entendre la pràctica artística que reivindica la intensitat anímica del treball en l’art.
El projecte és una mostra itinerant del Programa d’Arts Visuals de l’Oficina de Difusió Artística (ODA) de la Diputació de Barcelona, organitzada en conveni amb el Museu d’Art Contemporani de Barcelona (MACBA) i en col·laboració amb l’Ajuntament de Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: