Divendres, 14 d'Agost de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El 80% de les ampolles recollides a la Campanya de l’Ampolla no tenien etiqueta

Segons Joves Cristians “deixant de banda el nombre d’ampolles buides de cava que s’hagin recollit, la campanya pot considerar-se un èxit quant a organització i participació”.

Joves Cristians de Vilafranca ha emès un comunicat en el qual valora positivament la Campanya de l’Ampolla, que va tenir lloc el passat dissabte a Vilafranca i a 18 pobles més de l’arxiprestat, i que enguany arribava a la seva 35ª edició.

Segons Joves Cristians “deixant de banda el nombre d’ampolles buides de cava que s’hagin recollit, la campanya pot considerar-se un èxit quant a organització i participació”. Aquest any, es valora com un èxit “ja consolidat” l’actuació de la ciutadania a l’hora de retirar prèviament les etiquetes autoadhesives de les ampolles així com la participació d’algunes caves. Segons Joves Cristians, entorn d’un vuitanta per cent de les ampolles recollides no tenien etiquetes autoadhesives.

Quant al nombre d’ampolles recollides i diners obtinguts, al comunicat expliquen que ara per ara és difícil donar xifres exactes però esperen assolir la quantitat de 70.000 ampolles, similar a la de l’any passat.

També cal destacar la col·laboració de la Campanya de l’Ampolla d’aquest any a la campanya “El contenidor d’or” en què es recollia tot tipus de vidre. Fruit d’aquest projecte i gràcies a la col·laboració ciutadana, es van omplir fins a dos grans contenidors de vidre que aniran destinats a reciclatge.

Joves Cristians de Vilafranca vol agrair la participació als voluntaris, empreses i particulars que van col·laborar a la campanya de l’ampolla, i d’una manera especial, a FECA i LABORE.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: