Dissabte, 20 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
110 imatges ja competeixen per ser la foto castellera de la temporada

110 imatges ja competeixen per ser la foto castellera de la temporada

El concurs de fotografia castellera per votació popular entra en la recta final.

Dilluns 15 de gener és el darrer dia per a presentar propostes i votar. Fins al moment, s’han presentat 110 fotografies, amb quasi 7.000 vots acumulats, que opten als quatre premis que guanyaran 300, 150, 100 i 50 euros respectivament. El concurs està organitzat per la Revista Castells, patrocinat per Repsol i es realitza a través del Facebook de la mateixa Revista Castells.

Les fotos més votades estan força igualades. La de Natàlia Masferrer és, fins el moment, la imatge més votada, seguida, a molt poca distància, per Aitor Úbeda, Andrea Ramos i Xavi Vicente. Entre les totes les imatges presentades hi ha motius molt diversos, si bé predominen les fotografies que mostren un component sentimental i d’identificació amb els castells i la colla. La canalla també és protagonista rellevant, i la majoria de les primeres imatges tenen els petits com a actors principals.

La de votació popular és una de les dues modalitats del concurs de fotografia convocat per la Revista Castells. L’altra modalitat és l’adreçada als professionals. Els premis de les dues categories es lliuraran a la Nit de Castells 2018, que se celebrarà el 27 de gener a Valls, convocada per la Revista Castells, l’Ajuntament de Valls, la Xarxa per a la Comunicació Local i TAC 12.

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: