Dimarts, 17 de juliol de 2018
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca

La Xarxa de Municipis per l’Economia Social i Solidària celebra la seva 1a assemblea al Penedès

L’assemblea de la Xarxa de Municipis per l’Economia Social i Solidària constata les ganes de fer polítiques públiques amb una mirada diferent.

El Molí del Foix de Santa Margarida i els Monjos ha acollit aquest dijous l’assemblea de la Xarxa de Municipis per l’Economia Social i Solidària. La Xarxa és un una associació constituïda al maig pels ajuntaments de Barcelona, Badalona, Mataró i Santa Coloma de Gramenet que ara ja compta amb la participació de 32 municipis, entre els quals Santa Margarida i els Monjos i Vilafranca del Penedès.

La primera assemblea de l’associació ha servit per constatar que hi ha molts ajuntaments amb ganes de fer polítiques públiques amb una mirada d’economia social i solidària. D’aquí que els reptes principals de la xarxa siguin donar resposta a aquesta realitat, com explica el president de l’associació i comissionat d’economia social, desenvolupament local i consum de l’Ajuntament de Barcelona Álvaro Porros.

Santa Margarida i els Monjos, el municipi amfitrió de la trobada, treballa des del 2010 en diverses iniciatives per impulsar l’economia social i solidària entre el seu veïnat.

També Vilafranca del Penedès té experiència en l’aplicació de polítiques al voltant de l’economia social i solidària, començant per la contractació d’empreses d’inclusió per a serveis com la neteja o la jardineria.

L’assemblea ha comptat amb la presència de càrrecs electes i tècnics dels municipis implicats a la xarxa.

Enquesta

Per gaudir de les vacances no hi ha res com…

Programació

Ràdio Vilafranca

20:00
Ple municipal
Transmissió des de Vilafranca del Penedès
23:00
Penedès vespre
Informatiu diari
23:30
Casa de la Vila
Xell Montserrat

Penedès Televisió

15:30
Músics d'aquí
Berenguer Montserrat - organista
16:00
L'informatiu
L'actualitat diària de Vilafranca i el Penedès
16:30
Copa Penedès TV
Els Monjos B - St Pere de Riudebitlles / St Quintí de Mediona

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: