Dijous, 18 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Un veí de Sant Sadurní rep la primera T-verda, que li permet viatjar gratuïtament durant 3 anys

Un veí de Sant Sadurní rep la primera T-verda, que li permet viatjar gratuïtament durant 3 anys

És un títol de transport de recent creació que permet, a aquelles persones que hagin donat de baixa un vehicle sense etiqueta ambiental, viatjar gratuïtament en transport públic.

El vice-president de l’Associació de municipis per la Mobilitat i el Transport Urbà (AMTU), Jaume Mauri i el director d’AMTU, Joan Prat, acompanyats per l’alcalde de Sant Sadurní, Josep Maria Ribas, i del regidor de Medi Ambient, Via Pública i Mobilitat, Toni Sisternas, han lliurat aquest dimarts a Raimon Escofet, veí del municipi, la primera T-verda fora de l’Àrea Metropolitana de Barcelona.
La T-verda és un títol de transport de recent creació que permet, a aquelles persones que hagin donat de baixa un vehicle sense etiqueta ambiental, viatjar gratuïtament i de manera il·limitada en transport públic durant 3 anys.
Amb la T-verda en Raimon podrà viatjar en qualsevol mitjà de transport públic (bus, tren, tramvia) dins de les 6 zones tarifàries de l’ATM de Barcelona. La targeta és personal i intransferible, i per tant sempre que la faci servir l’haurà d’acompanyar d’un document oficial acreditatiu d’identitat. Així mateix, cada vegada que s’accedeixi a un servei de transport haurà de validar la targeta i, si s’escau també a la sortida.
Per sol·licitar la T-verda cal ser major d’edat i estar empadronat dins l’àmbit de l’ATM de Barcelona. En el moment de la sol·licitud, també s’ha d’acreditar que en els darrers sis mesos s’ha desballestat un vehicle sense etiqueta ambiental i s’haurà de signar una declaració on es comprometi a no adquirir cap altre vehicle durant els 3 anys de vigència de la targeta.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: