Divendres, 19 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La tercera edició del Festival Cultural Brasil recorda els 10 anys d’activitats a Vilafranca

El Claustre de Sant Francesc ha centrat els actes de la tercera edició d’aquest festival, que s’ha anat celebrant a Vilafranca de manera discontinua en aquests darrers 10 anys.

La primera edició va ser el 2007, i la segona el 2015. El coordinador de l’Associació Brasil Catalunya, organitzadors del Festival, Flavio Carvalho, recordava els inicia fa una dècada i el fet que encara organitzen activitats per donar a conèixer el Brasil a casa nostra.
Entre els actes previstos per aquesta edició hi havia una xerrada amb Pere Petit, català que resideix al Brasil, i Enrico Castro, brasiler que viu a Catalunya, amb la voluntat de presentar semblances i diferències entre els dos països. La xerrada finalment però, no es va fer tal i com estava prevista, i es va reconvertir en un intercanvi més en petit format tot intercalat amb l’actuació musical del percussionista penedesenc Víctor Solona i el guitarra Manuel Dabove.
En aquest acte també es van reservar quatre cadires buides, amb els noms dels consellers de la Generalitat empresonats, Oriol Junqueres i Joaquim Forn, i dels presidents de l’ANC i Òmnium, Jordi Sánchez i Jordi Cuixart.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: