Divendres, 29 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Una seixantena de quadres i fotografies il·lustren l’exposició Capacitats 2017

L’exposició es pot visitar fins al 8 de gener en l’horari de visites de l’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès.

L’Ajuntament de Vilafranca i les entitats que treballen amb persones amb diversitat funcional estan desenvolupant aquests dies el programa d’activitats Capacitats 2017, per commemorar el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat.

Des d’una perspectiva de sensibilització, un any més s’ha elaborat l’exposició “Capacitats”, que es pot veure aquests dies al passadís central de l’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès. Enguany s’hi mostren 61 obres, entre quadres i fotografies.

L’objectiu és mostrar a través de manifestacions artístiques, com la fotografia i la pintura, i des de la perspectiva de la diversitat, les activitats de la vida quotidiana de les persones que formen part de les entitats de la Comissió Municipal pel Benestar de les Persones amb Discapacitat, des d’una mirada inclusiva i normalitzadora.

La inauguració de la mostra va tenir lloc aquest divendres al matí i va comptar amb una actuació musical. L’exposició es pot visitar fins al 8 de gener en l’horari de visites de l’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: