Dijous, 28 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Santi Borrell ha presentat el seu darrer llibre a Sant Sadurní

Santi Borrell ha presentat el seu darrer llibre a Sant Sadurní

El passat dijous, 30 de novembre, es va presentar el llibre de poesia “Mar da Morte”, del poeta Santi Borrell, a la nova biblioteca de Sant Sadurní d’Anoia, amb una gran afluència de públic.

La sala d’acte es va omplir per acollir el tercer llibre de poesia que publica Santi Borrell, després d’haver publicat “Els dies a les mans” (2010) i “Fragments d’una pedra” (2013), llibres que van quedar exhaurits en el seu moment.  Aquesta presentació ha estat un dels primers actes que s’ha realitzat a la nova biblioteca.

La regidora de Cultura, Montse Medall, va donar la benvinguda, destacant la implicació de l’autor amb el Festival de Poesia a les Caves que se celebra a Sant Sadurní des de fa deu anys. Després, Anna Ruiz, professora de llengua i literatura catalana, va presentar el llibre, destacant la composició expressiva, oberta del collage, amb una denuncia clara als responsables de la tragèdia del Prestige.  Algunes alumnes de l’Escola Intermunicipal del Penedès van llegir alguns poemes de “Mar da Morte”, mentre un grup de música va interpretar diverses cançons. També cal destacar la realització d’un vídeo sobre la tragèdia del Prestige amb alguns poemes de Santi Borrell.

“Mar da Morte” té molt bones perspectives de quedar exhaurit en les pròximes setmanes o mesos. Ha estat distribuït a 27 llibreries de Catalunya de forma alternativa per l’autor, com així a totes les llibreries de Galícia, comptant amb el suport d’una distribuïdora de Galícia .

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: