Divendres, 19 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Sant Sadurní disposa d’un punt de càrrega públic i gratuït per vehicles elèctrics de la comarca

Sant Sadurní disposa d’un punt de càrrega públic i gratuït per vehicles elèctrics de la comarca

És el primer d’aquestes característiques a la comarca de l’Alt Penedès, i és fruit de la voluntat de l’Ajuntament de Sant Sadurní de continuar apostant per la mobilitat sostenible.

Aquest dilluns s’ha posat en funcionament a Sant Sadurní el primer punt de càrrega de vehicles elèctrics, públic i gratuït, de l’Alt Penedès. El regidor de Medi Ambient, mobilitat i Via Pública, Toni Sisternas, ha recordat que el servei de Via Pública de l’Ajuntament ja disposa de tres vehicles elèctrics, el darrer acabat d’estrenar i que al municipi hi ha 6 vehicles elèctrics registrat. L’Ajuntament de Sant Sadurní continua apostant per la mobilitat sostenible, i per això també ha adquirit un nou vehicle elèctric per Serveis Comunitaris i ja és el tercer, a banda de les tres bicicletes elèctriques de què disposen. El punt de càrrega té la possibilitat de carregar un vehicle i una bicicleta o similar alhora.
Per poder carregar el vehicle en el punt de càrrega de l’Ajuntament, caldrà tenir la targeta de càrrega corresponent: els vehicles elèctrics o híbrids endollables registrats a Sant Sadurní podran demanar la targeta de connexió gratuïta presentant una sol·licitud a l’OAC amb la documentació corresponent que certifica les característiques del vehicle; els vehicles no registrats al municipi podran sol·licitar, en el moment de la càrrega, una targeta a la Policia Local prèvia identificació, i retornar-la a la finalització d’aquesta.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: