Dissabte, 20 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La sala d’exposicions Jaume Palau acull fotografies del vilafranquí Miquel Rota

Aquest espai del barri de Sant Julià acostuma a acollir en aquestes dates exposicions d’artistes vinculats al barri, com és el cas de Miquel Rota.

Fa uns dies s’inaugurava en aquest espai de l’Associació de Veïns de Sant Julià aquesta mostra fotogràfica de Miquel Rota. Fotògraf aficionat des de fa molts anys, l’exposició recull diverses imatges que serveixen per conèixer l’obra d’aquest veterà fotògraf de la vila. Bàsicament són paisatges, i amb especial atenció al mar que és una de les seves altres aficions. També hi ha algun retrat, tot i que reconeix que és un estil que no li agrada gaire.
Hi ha fotografies bàsicament fetes durant aquests darrers dos anys, tot i que algunes son més recents. Rota comenta que no acostuma a mostrar el seu treball en públic, de fet és la segona exposició que fa. Però aquesta, al mateix barri, no podia dir que no.
L’exposició es pot visitar a la sala Jaume Palau, a l’Associació de Veïns del barri de Sant Julià amb entrada des del carrer Eugeni d’Ors. Estarà oberta en horari de tarda aquest divendres dia 22 de desembre, i també els propers dies 4, 12 i 13 de gener.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: