Diumenge, 1 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Riera (Junts per Catalunya) aposta per “restituir el president, el govern i les institucions”

El candidat penedesenc de Junts per Catalunya Ramon Riera demana fer confiança a Puigdemont per restituir-lo com a president.

El candidat de Junts per Catalunya i alcalde de Torrelavit Ramon Riera ha ofert una roda de premsa per explicar com s’està presentant la campanya electoral a l’Alt Penedès. Riera parteix de la base que aquesta és una campanya “anormal” i que el primer objectiu passa per “restituir el president, el govern i les institucions”, així com treure de la presó el vicepresident i el conseller cessats i els presidents de les entitats sobiranistes. Segons Riera cal obtenir un “gran resultat” a les eleccions del 21 de desembre i “mostrar la voluntat ferma del poble per construir un nou país”. En aquest sentit s’ha referit a la ciutadania que té dubtes per com s’han desenvolupat els fets els darrers mesos.

El candidat penedesenc també ha explicat que hi ha un “canvi de ruta” però no pas un canvi d’objectiu.

Riera s’ha reunit els darrers dies amb pagesos i comerciants de la comarca per copsar les seves sensacions. La campanya de Junts per Catalunya segueix amb actes a diversos municipis de la comarca i amb l’acte central, que tindrà lloc aquest dissabte a Vilafranca en plena Fira del Gall.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: