Dimecres, 1 de Desembre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Ramon Riera de JxC destaca que el sector vitivinícola és clau per a l’economia i el procés

El candidat de Junts per Catalunya al Penedès Ramon Riera va explicar dimarts a la nit que “el sector primari és clau per a l’economia catalana”.

Riera insistia que” és la base d’una indústria alimentària genera una gran quantitat de subproductes que aporten valor afegit a l’oferta i a la innovació tecnològica”. Un exemple clar és la vinya. La viticultura és la base de la producció de vins i caves de gran qualitat, que han trobat un important camí al mercat exterior.

Riera es va reunir, a Torrelavit, amb un grup de viticultors de la comarca entre els quals hi havia representants d’Unió de Pagesos, JARC i Covides. El candidat de Junts per Catalunya va voler recollir les demandes del sector perquè considera de vital importància tenir-les en compte per al futur projecte del president Puigdemont.

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: