Dilluns, 2 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Ramon Riera (Junts per Catalunya) destaca la bona resposta de la gent durant la campanya

A poques hores de la jornada de reflexió el candidat de la llista de Junts per Catalunya i alcalde de Torrelavit Ramon Riera ha convocat la premsa per valorar la campanya electoral.

Riera ha destacat la bona resposta de la gent en tots els actes que ha organitzat la formació encapçalada per Carles Puigdemont a l’Alt Penedès i ha explicat que té bones sensacions de cara als possibles resultats del 21 de desembre.

Riera reconeix que les sensacions no es corresponen amb els resultats que auguren les enquestes però apunta que caldrà esperar a l’enquesta definitiva que serà la jornada electoral del 21D. El candidat també ha recordat els efectes que ha tingut l’aplicació de l’article 155, per exemple amb el tancament de les oficines exteriors d’ACCIÓ.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: