Dissabte, 22 de Gener de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els pessebristes organitzen una xerrada sobre la representació del naixement en l’art català

Aquest dimarts , l’Entitat Catalònia Sacra convidat per l’Associació de Pessebristes de Vilafranca impartia una conferència sobre el naixement en el patrimoni cultural de l’Església a Catalunya

Catalònia Sacra és un projecte dels 10 bisbats catalans i que va néixer amb l’objectiu de donar a conèixer el patrimoni cultural eclesiàstic i dinamitzar-lo. El coordinador d’aquesta entitat, Dani Font, va ser l’encarregat de la xerrada que buscava mostrar com s’ha anat representant el fet del naixement en l’art català. Dins de tot aquest art eclesiàstic trobem els pessebres, un element més popular i no litúrgic.

Des de Catalònia Sacra treballen per difondre el patrimoni organitzant agendes culturals, conferències i visites guiades. Segons Font, Catalònia Sacra és formació, turisme i difusió a través de les xarxes.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: