Dijous, 20 de Gener de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Monjos dona el tret de sortida a les festes amb l’encesa dels llums de Nadal

A banda de la festa abans de l’encesa dels llums nadalencs, l’inici dels actes contempla una cercavila per rebre el tió al municipi.

La setmana passada el municipi de Santa Margarida i els Monjos va donar el tret de sortida a les activitats nadalenques amb un acte que en aquests darrers anys ha anat creixent i que comporta l’encesa dels llums als carrers i l’arribada del tió al municipi.
Tot just davant de l’ajuntament es van fer uns tallers per tal d’animar els més petits a participar en el sorteig que es fa per triar l’encarregat de fer l’encesa dels llums de Nadal, que s’instal·len conjuntament amb el comerç del municipi. Des de fa tres anys que s’ha organitzat aquesta iniciativa per tal de donar més solemnitat i al mateix temps fer més partícip tothom d’aquest inici de les festes nadalenques.
La regidora de cultura, infància, joventut i festes de l’Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos, Esther Marmaneu, destacava que són unes activitats que cada any tenen més bona acollida i que acaben amb una cercavila fins a la Plaça Pau Casals per tal de rebre el tió.
Marmaneu recordava també que un altra dels actes destacats d’aquestes festes als Monjos serà aquest diumenge, en què coincidint amb el mercat setmanal es farà també la cagada del tió popular.
En el marc d’aquesta festa d’inici dels actes nadalencs als Monjos, es va fer un tallers de desitjos de Nadal, que grans i petits podien fer i que després eren penjats a l’arbre de nadal.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: