Dissabte, 4 de Febrer de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Monjos celebra la Fira de Nadal amb comerços, activitats infantils i la cagada del Tió

El passat diumenge 10 de desembre tenia lloc a la plaça Pau Casals de Santa Margarida i els Monjos la tercera edició de la Fira de Nadal.

La fira s’obria a les 10 del matí amb un ampli assortiment de productes de Nadal que posaven a la venda una trentena de parades d’artesania i alimentació i acompanyada de tot un seguit d’activitats durant tot el matí.

Coincidint amb la fira, els establiments adherits al Comerç del Foix realitzaven una jornada de botigues al carrer i nombrosos bars i restaurants del municipi oferien menús nadalencs a preus promocionals. També des de la mateixa associació van organitzar una xocolatada solidària en suport a la lluita contra el càncer infantil de la Fundació de l’Hospital Sant Joan de Déu i un punt de recollida de joguines noves per a la campanya de joguines del municipi.

Els assistents podien gaudir també d’activitats lúdiques infantils i familiars i jocs gegants tradicionals a càrrec d’Activijoc.

La cirereta del pastís però la posava l’immens Tió que es va instal·lar el passat dia 30 de novembre a la plaça i que hi serà present durant totes les festes. Així el matí de diumenge els infants van poder fer cagar el tió i rebre un obsequi.

Coincidint amb l’aniversari de la declaració dels Drets Humans, aquest 10 de desembre a mig matí, es va fer una la lectura de la Declaració Universal dels Drets Humans a càrrec de nens i nenes de les escoles del municipi i organitzat per  Amnistia Internacional de l’Alt Penedès.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: