Dissabte, 17 de març de 2018
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca
Els Monjos celebra la 4ª Fira de Nadal aquest diumenge al matí a la plaça de Pau Casals

Els Monjos celebra la 4ª Fira de Nadal aquest diumenge al matí a la plaça de Pau Casals

La Fira s’obrirà a les 10 i durant tot el matí oferirà un ampli assortiment de productes de Nadal que posaran a la venda una trentena de parades d’artesania i alimentació.

Els assistents podran gaudir d’activitats lúdiques infantils i familiars, de jocs gegants tradicionals i d’un immens Tió que es va instal·lar el passat dia 30 de novembre a la plaça i hi serà totes les festes. Durant tot el matí els infants podran fer cagar el tió i rebran un obsequi relacionat amb el Tió del municipi.

A dos quarts d’onze del matí és previst que també es faci una la lectura de la Declaració Universal dels Drets Humans, que Amnistia Internacional de l’Alt Penedès organitza cada any a una població diferent de la comarca. La lectura anirà a càrrec dels nens i nenes de les escoles del municipi.

La Fira inclourà també una xocolatada solidària en suport a la lluita contra el càncer infantil de la Fundació de l’Hospital Sant Joan de Déu i un punt de recollida de joguines noves per a la campanya de joguines del municipi.

Coincidint amb la Fira, els establiments adherits al Comerç del Foix, realitzaran una jornada de botigues al carrer i nombrosos bars i restaurants el municipi oferiran menús nadalencs a preus promocionals.

Enquesta

El que perjudica més l'independentisme és…

Programació

Ràdio Vilafranca

08:00
L'estimada immortal
Georges Bizet (1838-1875) - L’home dels fracassos… i de la Carmen
09:00
Les notícies de la setmana
Resum informatiu presentat per Sergi Ansón
09:30
Amics per sempre
Cançons dedicades, amb Jordi Borràs

Penedès Televisió

08:00
L'informatiu
L'actualitat diària de Vilafranca i el Penedès
08:30
Esport base
Bàsquet: Casal - Prat (Júnior masculí)
09:00
L'informatiu
L'actualitat diària de Vilafranca i el Penedès

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: