Dijous, 7 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Mariona Ríos exposa la col·lecció ‘Valor Afegit’ al Casal Popular

L’artista vilafranquina inaugura aquest divendres una mostra de les seves creacions en serigrafia i aquarel·la digitalitzada.

La mostra parteix de les preguntes: Qui determina el valor d’una obra: l’artista o el públic? Si una obra canvia de format, de material o d’ubicació, perd significació? Si apropem l’art al gran públic, si el fem baixar del planeta de l’elitisme, el continuarem valorant igual? Aquests són alguns dels interrogants que Mariona Ríos planteja al voltant de la seva col·lecció Valor Afegit.

L’artista, sortida del batxillerat artístic de l’IES Milà i Fontanals és llicenciada en Belles Arts i al llarg de la seva trajectòria s’ha desenvolupat treballant tècniques com l’aquarel·la, el paper mache i més recentment la serigrafia i l’aquarel·la digitalitzada. Aquesta darrera tècnica va ser l’emprada per dissenyar l’estampa de Sant Fèlix de la passada Festa Major. Actualment la Mariona treballa en un projecte personal de serigrafia artesanal amb el nom de Serendipia.

La col·lecció Valor Afegit exposada al Casal Popular s’inaugura aquest divendres a les nou del vespre amb una presentació per part de l’artista.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: