Dissabte, 10 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Lídia Romeu protagonitza el pregó del 58è aniversari dels Falcons

Lídia Romeu protagonitza el pregó de l’aniversari dels Falcons relatant la seva relació intensa amb la colla, sobretot per Festa Major.

Els actes del 58è aniversari dels Falcons de Vilafranca s’estan celebrant aquests dies i encaren, durant el pont, la seva recta final. Divendres, a l’auditori del Vinseum, va tenir lloc el pregó de l’aniversari, protagonitzat per la tècnica de cultura de l’Ajuntament de Vilafranca Lídia Romeu. Romeu, que no s’esperava gens que li proposessin fer el pregó, explicava poc abans de fer-lo com l’havia estructurat i reconeixia que bona part del contingut es basava en la relació intensa que manté amb la colla sobretot durant la festa major.

El pregó de Romeu dona pas ara als actes centrals de l’aniversari dels Falcons, de la jornada dedicada a la canalla, a la vint-i-sisena edició del ral·li falconer i l’actuació de falcons i exfalcons del diumenge, la que tanca la temporada.

Durant el cap de setmana, els Falcons també han participat en un torneig de futbol sala amb les colles locals i han celebrat la festa falconera a la sala 1876.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: