Divendres, 29 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Ajuntament de Vilafranca contractarà 26 persones en plans d’ocupació

Tost ells intervindran en treballs per contribuir a la millora i manteniment d’habitatges socials i la millora de l’espai periurbà de Vilafranca del Penedès.

El projecte Treball i Formació, subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya, permetrà la contractació de 13 auxiliars administratius per donar suport a diferents departaments de l’Ajuntament i 8 operaris de construcció i 5 operaris de jardineria.

El perfil de les persones a contractar són per una banda persones majors de 45 anys a l’atur que no cobren cap prestació, en el cas dels auxiliars administratius, persones que estan cobrant PIRMI o Renda Garantida, en el cas dels operaris de construcció i jardineria, i per últim, dones en situació d’atur per desenvolupar tasques de jardineria.

En tots els casos, els participants rebran formació de caràcter transversal (prevenció de riscos laborals, recerca de feina, comunicació i competències digitals) i/o formació professionalitzadora i, dissenyant un itinerari individual d’inserció, amb l’assessorament tècnic ofert des del Servei d’Ocupació i Formació.

Els contractes de plans d’ocupació permeten a les persones aturades retornar al món laboral després d’un llarg període sense treball, ampliar la seva experiència professional i la seva formació, i millorar les seves competències tècniques. Amb tot, permet incrementar l’índex d’ocupabilitat i el retorn al mercat laboral.

El requisit indispensable per poder accedir a questes contractacions és estar inscrit/a al SOC com a demandant d’ocupació.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: