Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’acte d’homenatge als socis del Casal ha recordat el 70 aniversari de la secció de dansa

Aquest dissabte es va fer al Casal el tradicional acte d’homenatge als socis i les seccions de l’entitat.

En aquesta ocasió tot l’acte estava acompanyat per les coreografies de la secció de dansa Assumpta Trens i alhora es va fer menció especial al record que qui va ser la iniciadora de la secció ara fa 70 anys. El gerent del Casal, Salvador Casals, va llegir un text de record històric assenyalant que la pedagoga de rítmica i dansa vilafranquina va fundar fa 70 anys una secció de ballet.

Trens va ser la responsable de la secció fins als anus vuitanta, i des del curs 94-95 una de les seves deixebles, Neus Fransi, se’n va fer càrrec i la secció va adoptar el nom d’Escola de Dansa Assumpta Trens.

L’acte d’homenatge als sòcies es feia habitualment dins del concert de Nadal, però per donar-li més relleu fa dos anys es va decidir fer un acte a part. El president del Casal, Miquel Àngel Garcia, destaca a més que en general l’entitat ha anat superant la crisi dels darrers anys i que nota un repunt amb l’increment de socis.

A l’acte també es va fer el lliurament de diplomes als socis que compleixen 25 anys o 50 anys a l’entitat i les empreses col.laboradores.

En guany també per primer cop un soci ha arribat als 75 anys, es traca de Miquel Bricullé,  tot i que per motius de salut no hi va poder assistir.

En el transcurs de l’acte l’historiador Joan Soler Bordes també va fer referència a la secció de filatèlia que fa 70 anys es va fundar al Casal, tot i que actualment es una secció que ja no existeix dins de l’entitat.

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: