Dimarts, 28 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La jornada lúdico-esportiva de la campanya de Nadal omple la Rambla de Sant Francesc

Aquest dijous, dia dels innocents, la Rambla de Sant Francesc acollia una jornada lúdico-esportiva per a infants organitzada per Centre Vila i el Consell Esportiu de l’Alt Penedès.

Cada Nadal, des de fa 8 anys, es munta aquest conjunt d’activitats esportives i inflables per als més petits a tocar de la pista de gel per acabar de dinamitzar aquest espai de la Rambla. Cada any per aquestes dates hi ha una col·laboració entre totes dues entitats ja que el Consell Esportiu de l’Alt Penedès s’encarrega del monitoratge de la pista de gel. Però un dia en concret, durant les festes de Nadal, aquesta col·laboració es fa més palesa amb tot un conjunt d’activitats. Segons explica la dinamitzadora del Centre Vila, Iolanda Lezcano, la jornada també té l’objectiu de ser suport logístic dels pares i mares perquè puguin fer les seves compres sense haver-se de preocupar dels fills. Cada any passen per la rambla aquest dia unes 1000 persones és per això que des de l’organització fan una molt bona valoració de la jornada i creuen que és una cita prou consolidada al calendari cada Nadal.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: