Dilluns, 25 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Jordi Turull ha participat a l’acte central de Junts per Catalunya a l’Alt Penedès

Turull ha reivindicat el vot per treure els presos polítics de la presó.

Aquest dissabte al migdia la nau d’assaig del local dels Castellers de Vilafranca ha acollit l’acte central de campanya de Junts per Catalunya a l’Alt Penedès. Un acte que va comptar amb les intervencions de l’alcalde de Vilafranca, Pere Regull, el candidat i alcalde de Torrelavit, Ramon Riera, i els també candidats, Eduard Pujol i Jordi Turull.

Pere Regull va començar agraint la assistència a l’acte en un dia complicat a Vilafranca ple d’activitats amb la Fira del Gall. Va assenyalar que, davant les reaccions de l’estat, sembla que s’hagi tornar 40 anys enrere i també va fer un símil casteller amb el gran repte d’assolir la independència, tot recordant que els Verds van haver de fer 27 intents abans de coronar el 3 de 10.

Per la seva part Ramon Riera, va assenyalar els dèficits democràtics de l’estat espanyol, prohibint fins i tot la llibertat d’expressió.

El periodista, Eduard Pujol, veí de Vilafranca, va de número 8 a la candidatura. Va apuntar que ha deixat la direcció de l’emissora RAC1 per un compromís de país, per la llibertat, la dignitat i la democràcia. I entre d’altres aspectes també per defensar l’escola catalana.

I amb un fort aplaudiment es va rebre també la intervenció del conseller de la presidència cessat, Jordi Turull. Va apuntar que a l’acte hi havia 4 cadires reservades amb llaços grocs, per no oblidar al Junqueras, Forn i els dos Jordis i va assegurar que es deixarien la pell per treure’ls de la presó. Una presó de la que fa pocs dies en va sortir Turull i on va escoltar per televisió a Mariano Rajoy, assegurant que el 155 havia tornat la normalitat a Catalunya. Turull es preguntava quina mena de normalitat és aquesta.

Turull va demanar els vots de tothom per restituir el govern cessat per el PP. L’acte va comptar també amb una intervenció en vídeo del president Puigdemont, que va insistir també en la necessitat d’una victòria electoral clara perquè sigui la democràcia la que restitueixi el govern.

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: