Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Ja es pot veure a les xarxes el vídeo promocional sobre els CDR gravat a Vilafranca

El vídeo es va enregistrar diumenge passat, i va voler mostrar amb la construcció d’un castell el treball conjunt de defensa d’una nova idea de país.

Des de dimecres ja corre per les xarxes socials el vídeo de promoció dels Comitès de Defensa de la República en què amb el lema “Aixequem el castell per la República” s’explica l’esforç conjunt que es promou des d’aquestes agrupacions per tal de treballar en defensa de la idea d’un nou país.
El vídeo es va enregistrar diumenge en diferents espais de Vilafranca, i la part més destacada tenia lloc a la plaça de la Sardana, al barri de Sant Julià. Allà, tots els participants en aquest vídeo feien pinya per tal d’alçar un castell, en una clara simbologia d’aquests esforç conjunt que defensen.
La realització d’aquest vídeo coincidia amb la convocatòria que s’havia fet per part dels Castellers de Vilafranca al món casteller per tal de fer els pilars i el 4 de 7 que en el seu moment no es va poder fer a Brussel·les. Per aquest motiu també van ser força els components de colles castelleres que van col·laborar en aquesta acció.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: