Dijous, 27 de Gener de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

‘A grup Vocal’ porta al Casal “Artaban. La llegenda del quart rei mag”

En plenes dates nadalenques, aquest 23 de desembre el Casal organitzava l’actuació d“A grup Vocal”, amb el seu muntatge especialment pensat per fer-se a les portes de l’arribada dels Reis Mags.

La proposta parteix de preguntar-se què us semblaria que existís un quart rei d’Orient? I si realment va existir, per què no va arribar a temps al seu destí, com els tres reis mags? Què el va aturar pel camí? Segur que moltes aventures. Com explica la Júlia Díaz, una de les components d’A grup Vocal, el grup ja tenien algunes peces que parlaven de la festa de Reis; i d’aquí va sorgir la idea de fer-ne un musical infantil.
La Júlia reconeix que per ella i per la Mònica Llurba, actuar a Vilafranca i al Penedès sempre es especial.
Sobre l’escenari del Casal la proposta d’A grup Vocal començava la nit de reis. Els nervis no deixen dormir als més petits, i a casa del Blai, la Clàudia i l’Eloi no és cap excepció. Mentre esperen que es faci de dia per poder obrir els regals, la Clàudia i l’Eloi li explicaran al seu germà Blai la llegenda d’Artaban, el jove príncep fascinat per les estrelles.
El príncep, tenint les patges Caterina i Roseta com a esvalotades companyes de viatge, travessarà deserts per sumar-se a l’expedició dels tres reis mags seguint l’estel d’Orient.
Artaban ha emprès el viatge perquè vol demostrar al món que és capaç de fer coses importants, però pel camí aprendrà que les grans missions són tant importants com els petits gestos que fas al llarg del trajecte.
La de Vilafranca era pràcticament la darrera oportunitat de veure aquest espectacle, que tot el sentit en aquestes dates. La darrera serà el 4 de gener a Badalona.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: