Diumenge, 17 d'Octubre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El grup de teatre Loftu, de La Múnia, ha presentat “Les falses confidències” a Cal Bolet

Dissabte a la nit, i dins de la Roda de Teatre que organitza la GATAP, actuava a Cal Bolet de Vilafranca el grup Loftu de La Múnia.

L’obra que presentaven és “Les falses confidències”, de Pierre Marivaux, escrita al segle XVIII. Es tracta de les peripècies d’un jove, atractiu i de bona família, vingut a menys. Amb l’ajuda del seu antic criat intentarà aconseguir l’amor d’una bella vídua burgesa molt rica, de la que n’està perdudament enamorat.
Per aconseguir fer realitat el seu amor, haurà de lluitar contra els deliris de grandesa de la mare de la jove, obsessionada per emparentar amb la noblesa, a més d’eludir els impulsos del seu propi oncle, un veterà advocat de qui depèn econòmicament.
El públic que es va acostar fins al teatre vilafranquí va poder gaudir de tots els embolics i històries d’aquests personatges, ambientats a mitjans del segle XVIII.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: