Diumenge, 17 d'Octubre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Gran Recapte recull aliments però també consciencia sobre el malbaratament

El Banc d’Aliments ha fet arribar la consciència contra el malbaratament als alumnes de l’escola Muntanyans de Sant Marçal.

Aquest divendres i dissabte la majoria de grans supermercats de l’Alt Penedès col.laboren amb la recollida solidària d’aliments. D’altra banda, l’escola Montanyans del petit nucli de Sant Marçal al municipi de Castellet i La Gornal ha rebut la visita dels representants del Banc d’Aliments de Barcelona a la comarca de l’Alt Penedès. És una més de les moltes activitats que s’han dut a terme a diferents centres escolars en les darreres setmanes amb la intenció de crear consciència de la pobresa que hi ha a prop de casa. Els representants del Banc d’Aliments han fet una xerrada informativa a l’escola, i d’altra banda els alumnes més grans del centre s’han preparat exposicions orals per traslladar la informació a la resta de companys. El treball a classe fa que els alumnes agafin consciència d’una problemàtica social que tenen ben a prop. I d’altra banda escoltar als representants del Banc d’Aliments els anima a fer un pas cap a la solidaritat. A l’escola de Sant Marçal ja fa tres anys que fan activitats per evitar el malbaratament d’aliments i que s’interessen pel Gran Recapte. Enguany fins i tot s’han plantejat de participar-hi activament fent de voluntaris. Sens dubte els alumnes de l’escola Muntanyans de Sant Marçal disposen ara d’una informació més precisa del que suposa el malbaratament d’aliments i de com col·laborar per fer una societat més justa.

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: