Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Fira de Santa Llúcia de Vilafranca ofereix una imatge renovada amb casetes de fusta

Aquest divendres al vespre, just després d’inaugurar els llums de Nadal i la pista de gel les autoritats municipals, encapçalades per l’alcalde de Vilafranca es van acostar a la Fira de Santa Llúcia,.

Aquest any destaca com a novetat la instal·lació de casetes de fusta per part de totes les parades. Des de fa uns anys, l’Ajuntament de Vilafranca treballa per impulsar una millora qualitativa de la fira, que es pot observar sobretot en la imatge.

A més, en el marc de la Fira de Santa Llúcia, aquest divendres hi havia un concert de Nadal solidari per la Marató de TV3.

Aquesta actuació anava a càrrec del Grup de Ministrers xics i l’Orquestra de corda de l’Escola Municipal de Música Dolors Calvet, amb la col·laboració del grup “Activa’t tu pots” , de diversitat funcional.

Respecte a la novetat d’enguany, la de les noves parades de fusta, la valoració per part dels paradistes és molt positiva.

La fira compta amb parades d’articles típicament nadalencs, com ornamentació floral i de Nadal, tions, figures pel pessebre, arbres de Nadal, així com parades d’artesania.

Un dels objectes més reclamat és la figura el caganer, i com cada any n’hi ha de nous relacionats amb l’actualitat.

Durant aquests propers dies la fira comptarà amb moltes activitats. Tal i com ja és tradició, s’oferiran tallers per a infants cada dia. Els tallers són de temàtica nadalenca i s’utilitzen materials diversos. Els infants es podran endur la peça que hagin creat.

L’Associació de Firaires de Nadal de Vilafranca també ha organitzat diverses activitats de dinamització que tindran lloc a la fira. La Fira de Santa Llúcia estarà situada a la rambla Nostra Senyora fins al 17 de desembre.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: