Dissabte, 20 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Falcons de Vilafranca posen en marxa una societat gastronòmica amb una jornada de tastets

Els Falcons han reformat la cuina i l’han equipat bé per poder obrir el local a celebracions gastronòmiques de tota mena.

Des del 2012, els Falcons de Vilafranca disposen del seu local al barri del Molí d’en Rovira. Per a la colla és un lloc de trobada, d’assaig, de celebracions i actes varis. Ara li volen donar un ús més inspirant-se en les societats gastronòmiques basques i, aquest cap de setmana, aprofitant l’aniversari, han engegat la iniciativa amb una jornada de tastets.

Els Falcons han reformat la cuina i l’han equipat bé per poder obrir el local a celebracions gastronòmiques de tota mena.

El dissabte, des del migdia i fins al vespre, es van programar diversos tastos. De vermuts, cafè i bombons, caves, copes específiques per a cada varietat de raïm i un maridatge de formatges i vins.

Des dels Falcons recorden que el seu local disposa de diversos espais diferents on s’hi poden organitzar actes de tot tipus, tant de caire públic com privat. Aquests espais poden ser utilitzats per socis de la Colla, entitats de Vilafranca, per empreses i per particulars.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: