Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Les Escarteen Sisters preparen el seu primer disc

Les Escarteen Sisters es preparen per enregistrar el seu primer disc i “perpetuar els instants sonors que han sorgit fins ara”.

Les germanes Laia i Flàvia Escartín tenen en marxa un projecte de micromecenatge a Verkami que ja ha recollit gairebé 5.000 euros per fer realitat l’enregistrament del seu primer disc. S’havien posat com a objectiu aconseguir 4.000 euros i encara queden 19 dies perquè acabi el Verkami. El duet penedesenc vol “perpetuar els instants sonors que han sorgit fins ara” i fer un pas més en la transmissió de les seves cançons, temes íntims i magnètics al voltant de les històries que ens volen explicar.

Les Escarteen Sisters han mirat les peces que han anat creant els dos darrers anys amb perspectiva i han trobat “un concepte que les embolcalla”, el curs de la proximitat: des de la incomprensió que ens separa, passant pel neguit a acostar-se a l’altre, fins a la mirada més propera que ens espanta però també ens recupera. Cada cançó és una etapa en el curs d’aquesta proximitat.

El duet va començar enviant vídeos amb les seves versions musicals als seus avis de Bèlgica.

Després de presentar-se en una festa a la masia on han crescut, a Font-rubí, van iniciar un seguit de concerts que les van portar a Berlín, a Bèlgica, Irlanda i també al Penedès. Van guanyar el Primer Premi del concurs de Música Acústica de Barcelona, un guardó que suposava unes hores d’estudi per fer un EP.

En preparar la preproducció es van adonar que volien aventurar-se a fer un LP, i d’aquí que hagin tirat endavant el Verkami.

Un micromecenatge que continua actiu a la pàgina www.verkami.com.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: