Divendres, 29 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

ERC es planteja una campanya molt intensa per arribar a tot els municipis de l’Alt Penedès

Els tres candidats territorials dels republicans a l’Alt Penedès de la llista d’ERC han presentat els objectius que es plantegen per al campanya electoral.

Una campanya que començarà el proper dilluns a les 12 de la mitja nit. El regidor vilafranquí Pere Sàbat, la regidora gelidenca Lluïsa Llop i la regidora de Sant Cugat, Esther Raventós, han exposat els objectius de la campanya dels republicans. Pere Sàbat apunta que es faran més de 20 actes a tota la comarca.

Lluïsa Llop recorda que per ERC aquestes eleccions són imposades i il.lícites, però que les afronten com el plebiscit que l’estat no va voler fer.

Esther Raventós ha recordat que serà més necessària que mai la presència d’apoderats i interventors a les meses i que per això s’ha obert una pàgina, www.apoderats.cat.

D’altra banda Pere Sàbat ha avançat que hi haurà tres grans actes de campanya. 2 a Vilafranca i 1 a Sant Sadurní. El de la capital del cava, amb Ruth Ribas de les JERC serà el 13 de desembre. Els altres dos estan per concretar i comptaran amb Antoni Castellà i amb persones provinents del PSC.

ERC

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: