Diumenge, 2 d'Abril de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Les eleccions autonòmiques s’estan celebrant a Vilafranca amb la nova distribució de col·legis

La nova distribució de col·legis electorals que es va anunciar fa un mes per l’Ajuntament de Vilafranca s’està portant a terme aquest 21 de desembre.

Recordem que hem passat de 15 col·legis electorals a 12 tot i que es manté el nombre de meses electorals en 38. Els principals canvis són l’entrada en funcionament de nous espais com l’AAVV de Sant Julià o el gimnàs de Mestre Recasens o la supressió de 5 dels col·legis: el de Cristòfor Mestre, Lola Anglada, l’Enxaneta, l’Ateneu i el Baltà Elias.

El nou col·legi al pavelló de Mestre Recasens és el més gran de Vilafranca i compta amb 6 meses. A primera hora d’aquest matí ja hi havien llargues cues.

El principal motiu d’aquests canvis és el fet que aquestes eleccions se celebrin en un dia laboral i no en diumenge com sol ser habitual.

L’Eva Del Riu treballa a la biblioteca que també és col·legi electoral però malgrat estar tancada al públic els seus treballadors estan exercint la seva feina de manera interna. Ens comentava com s’ha organitzat per a poder anar a votar.

Aquesta nova distribució de col·legis electorals es mantindrà en les properes eleccions municipals que seran al 2019. Si encara no heu votat podeu consultar el col·legi electoral que us pertoca al web de l’ajuntament www.vilafranca.cat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: