Dissabte, 22 de setembre de 2018
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca

El diumenge 28 de gener, la 10K de Vilafranca espera la participació de 1.700 atletes

El record absolut el va establir l’any passat Carles Castillejo (29’59”) i a l’apartat femení l’ostenta Hasna Bahom (35’21”) des del 2016

El diumenge 28 de gener, Vilafranca serà l’escenari de la vuitena edició de la cursa dels 10K. La cursa començarà a les 11 del matí des de la Rambla Sant Francesc i recorrerà un circuit urbà de 5 quilòmetres. Els membres de l’organització ja fa dies que treballen en la 10K i calen més voluntaris, entre 80 i 90, per donar seguretat al circuit.
A l’acte de presentació, la regidora d’Esports de Vilafranca, Anna Doblas va comentar que: “Ha arribat un moment que la cursa està pràcticament perfeccionada. Funciona, ha donat bons resultats, no volem incloure més novetats, de moment”.
Es torna a celebrar la Mini 10K de caràcter solidari Enguany es torna a celebrar la mini 10K, una cursa solidària per a tota la família, amb distància d’1km, i preu solidari per participar de 2 euros.
La recaptació anirà destinada íntegrament a l’Associació la bombolla de la Martina, per a la recerca i el tractament de les malalties minoritàries i rares.
L’Alcalde de Vilafranca, Pere Regull, va destacar: “L’esforç i èxit que aconsegueixen any rere any els organitzadors de la cursa”, i els va animar a continuar per aquest camí. Regull va explicar la importància: “D’aquesta cursa per al nostre municipi, ja que hem entrat en un rànquing de valoració amb nota molt alta i això crida gent a la nostra ciutat. Als amants de l’esport i de córrer, que triïn aquesta cursa; als que vulguin ajudar en la realització de la cursa, fan molta falta aquests voluntaris; i als acompanyants i d’altres, que, juntament amb la música, no parin d’animar als corredors”.
Les inscripcions ja estan obertes al web.

 

Enquesta

L'onada de feixisme que amenaça Europa...

Programació

Ràdio Vilafranca

13:00
Les notícies de la setmana
Resum informatiu presentat per Sergi Ansón
13:30
Sons a cau d'orella
Habanera i cant de taverna
14:30
Re-programa't
Entrenar-se en l'art de viure

Penedès Televisió

13:00
L'informatiu
L'actualitat diària de Vilafranca i el Penedès
13:30
Pica lletres
Sant Josep B (Vilafranca) - El Foix B (Els Monjos)
14:00
Les notícies de la setmana
Resum informatiu penedesenc, amb Sergi Ansón.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: