Dilluns, 10 de desembre de 2018
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca

El diumenge 28 de gener, la 10K de Vilafranca espera la participació de 1.700 atletes

El record absolut el va establir l’any passat Carles Castillejo (29’59”) i a l’apartat femení l’ostenta Hasna Bahom (35’21”) des del 2016

El diumenge 28 de gener, Vilafranca serà l’escenari de la vuitena edició de la cursa dels 10K. La cursa començarà a les 11 del matí des de la Rambla Sant Francesc i recorrerà un circuit urbà de 5 quilòmetres. Els membres de l’organització ja fa dies que treballen en la 10K i calen més voluntaris, entre 80 i 90, per donar seguretat al circuit.
A l’acte de presentació, la regidora d’Esports de Vilafranca, Anna Doblas va comentar que: “Ha arribat un moment que la cursa està pràcticament perfeccionada. Funciona, ha donat bons resultats, no volem incloure més novetats, de moment”.
Es torna a celebrar la Mini 10K de caràcter solidari Enguany es torna a celebrar la mini 10K, una cursa solidària per a tota la família, amb distància d’1km, i preu solidari per participar de 2 euros.
La recaptació anirà destinada íntegrament a l’Associació la bombolla de la Martina, per a la recerca i el tractament de les malalties minoritàries i rares.
L’Alcalde de Vilafranca, Pere Regull, va destacar: “L’esforç i èxit que aconsegueixen any rere any els organitzadors de la cursa”, i els va animar a continuar per aquest camí. Regull va explicar la importància: “D’aquesta cursa per al nostre municipi, ja que hem entrat en un rànquing de valoració amb nota molt alta i això crida gent a la nostra ciutat. Als amants de l’esport i de córrer, que triïn aquesta cursa; als que vulguin ajudar en la realització de la cursa, fan molta falta aquests voluntaris; i als acompanyants i d’altres, que, juntament amb la música, no parin d’animar als corredors”.
Les inscripcions ja estan obertes al web.

 

Enquesta

El creixement de l'extrema dreta és degut sobretot a…

Programació

Ràdio Vilafranca

20:00
Penedès vespre
Informatiu diari
20:30
Esports 21
L'actualitat esportiva, amb Joan Sòria i Tito Boada
22:00
A les portes de Troia
Història divulgativa

Penedès Televisió

18:30
El taller de l'artista
Jordi Mata, Bego Rodríguez, Èrica Gonzàlez - Tap Solidari
18:45
40 hectàrees
Introducció
19:00
Connecti.cat
Viatja a tots els racons del nostre país

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: