Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El diumenge 28 de gener, la 10K de Vilafranca espera la participació de 1.700 atletes

El record absolut el va establir l’any passat Carles Castillejo (29’59”) i a l’apartat femení l’ostenta Hasna Bahom (35’21”) des del 2016

El diumenge 28 de gener, Vilafranca serà l’escenari de la vuitena edició de la cursa dels 10K. La cursa començarà a les 11 del matí des de la Rambla Sant Francesc i recorrerà un circuit urbà de 5 quilòmetres. Els membres de l’organització ja fa dies que treballen en la 10K i calen més voluntaris, entre 80 i 90, per donar seguretat al circuit.
A l’acte de presentació, la regidora d’Esports de Vilafranca, Anna Doblas va comentar que: “Ha arribat un moment que la cursa està pràcticament perfeccionada. Funciona, ha donat bons resultats, no volem incloure més novetats, de moment”.
Es torna a celebrar la Mini 10K de caràcter solidari Enguany es torna a celebrar la mini 10K, una cursa solidària per a tota la família, amb distància d’1km, i preu solidari per participar de 2 euros.
La recaptació anirà destinada íntegrament a l’Associació la bombolla de la Martina, per a la recerca i el tractament de les malalties minoritàries i rares.
L’Alcalde de Vilafranca, Pere Regull, va destacar: “L’esforç i èxit que aconsegueixen any rere any els organitzadors de la cursa”, i els va animar a continuar per aquest camí. Regull va explicar la importància: “D’aquesta cursa per al nostre municipi, ja que hem entrat en un rànquing de valoració amb nota molt alta i això crida gent a la nostra ciutat. Als amants de l’esport i de córrer, que triïn aquesta cursa; als que vulguin ajudar en la realització de la cursa, fan molta falta aquests voluntaris; i als acompanyants i d’altres, que, juntament amb la música, no parin d’animar als corredors”.
Les inscripcions ja estan obertes al web.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: