Divendres, 9 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
La Diputació ha actualitzar la cartografia topogràfica urbana de Santa Fe del Penedès

La Diputació ha actualitzar la cartografia topogràfica urbana de Santa Fe del Penedès

La Diputació de Barcelona ha actualitzat la cartografia topogràfica digital 3D escala 1:1000 .

És una eina essencial per al desenvolupament de les competències municipals bàsiques ja que  s’utilitza com a base de les cartografies temàtiques com ara el planejament urbanístic, el cadastre i les xarxes de serveis i equipaments.

L’actualització d’aquesta cartografia, que a Santa Fe ha inclòs 265 hectàrees de sòl urbà i urbanitzable així com les hectàrees del sòl no urbanitzable necessàries per a la planificació urbanística del seu àmbit territorial, facilita els treballs de diagnosi, planificació i gestió municipal, així com la presa de decisions estratègiques per part del consistori.

La cartografia s’ha realitzat a partir de les fotografies aèries fetes amb tècniques fotogramètriques i treball de camp, i està estructurada en sis fitxers amb l’altimetria, planimetria, toponímia, model digital d’elevacions, vialer i model digital del terreny.

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: