Divendres, 24 de Gener de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
La Diputació ha actualitzar la cartografia topogràfica urbana de Santa Fe del Penedès

La Diputació ha actualitzar la cartografia topogràfica urbana de Santa Fe del Penedès

La Diputació de Barcelona ha actualitzat la cartografia topogràfica digital 3D escala 1:1000 .

És una eina essencial per al desenvolupament de les competències municipals bàsiques ja que  s’utilitza com a base de les cartografies temàtiques com ara el planejament urbanístic, el cadastre i les xarxes de serveis i equipaments.

L’actualització d’aquesta cartografia, que a Santa Fe ha inclòs 265 hectàrees de sòl urbà i urbanitzable així com les hectàrees del sòl no urbanitzable necessàries per a la planificació urbanística del seu àmbit territorial, facilita els treballs de diagnosi, planificació i gestió municipal, així com la presa de decisions estratègiques per part del consistori.

La cartografia s’ha realitzat a partir de les fotografies aèries fetes amb tècniques fotogramètriques i treball de camp, i està estructurada en sis fitxers amb l’altimetria, planimetria, toponímia, model digital d’elevacions, vialer i model digital del terreny.

 

 

Programació

Ràdio Vilafranca

15:00
Al teu aire
Radiofórmula amb Àlex Santamaria
20:00
Penedès vespre
Informatiu diari
20:30
Amplirock
Musical amb Oriol Romeu

Penedès Televisió

18:00
L'informatiu LSC
L'actualitat diària, en llengua de signes catalana
18:30
Diàlegs amb l'alcalde
Pere Regull, entrevistat per Josep M. Soler
19:00
Connecti.cat
Viatja a tots els racons del nostre país

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: