Diumenge, 21 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Detingut in fraganti per vendre cocaïna a Vilafranca

Detingut in fraganti per vendre cocaïna a Vilafranca

L’arrestat, que té cinc antecedents policials per salut pública, va reaccionar de manera violenta quan els agents el volien identificar en un parc del municipi.

Agents de la Unitat de Seguretat Ciutadana de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de la comissaria de Vilafranca van detenir in fraganti, el dimarts 28 de novembre, un home com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública, concretament tràfic de drogues, resistència, desobediència i atemptat als agents de l’autoritat. El detingut, de 28 anys, té nacionalitat marroquina i és veí de Santa Margarida i els Monjos.
Els fets van ocórrer el mateix dia, cap a les 10 del matí, quan els agents, que efectuaven un servei de vigilància de paisà, van observar, al parc Tívoli de Vilafranca, un home sol en actitud d’espera. Els agents es van apropar per a poder identificar-lo moment en què l’home va reaccionar de manera violenta. Fins i tot va arribar a agredir i ferir lleument els agents.
Davant la seva reacció agressiva els agents el van detenir i el van escorcollar i van localitzar 21 embolcalls de plàstic presumptament amb cocaïna, i 60 euros fraccionats en bitllets de 20 euros, motiu pel qual també va quedar detingut com a presumpte autor d’un delicte de tràfic de drogues.
El detingut, amb cinc antecedents per la mateixa tipologia delictiva, va passar a disposició judicial i el jutge instructor va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: