Dijous, 7 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Centre Vila ha promogut l’horari europeu durant la vigília de Nadal amb força seguiment

Molts establiments s’han sumat a la iniciativa aquest diumenge 24 de desembre, tot i que cadascú s’ha adaptat a les seves necessitats i les dels seus clients.

En caure aquest any les vigílies de Nadal i l’1 de gener en diumenge, l’associació de comerciants Centre Vila va proposar a les botigues i comerços que els dies 24 i 31 de desembre fessin “horari europeu”, amb la idea de tancar com a màxim a les 7 de la tarda.

Molts establiments s’han sumat a la iniciativa aquest diumenge 24 de desembre, tot i que cadascú s’ha adaptat a les seves necessitats i les dels seus clients. La copresidenta del Centre Vila, Marta Vivas, explica que la majoria de botigues ha optat per obrir d’11 a 14h i de 16h a 19h o fer d’11 a 18h sense tancar al migdia.

La copresidenta de Centre Vila també valorava positivament el nivell de vendes de la vigília de Nadal. Una situació que es pot reproduir aquest proper diumenge, 31 de desembre, quan se seguirà el mateix patró d’obertura de comerços i horari.

El dia 7 de gener també serà un dia de lliure obertura coincidint amb l’inici de les rebaixes d’hivern.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: