Dimecres, 18 de juliol de 2018
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca

El CDR realitza una concentració en suport als presos i per mantenir viu el procés constituent

El Comitè per la Defensa de la República va convocar aquest dimecres, coincidint amb el dia de la Constitució, una concentració ciutadana a la plaça de la Vila de Vilafranca a les 12 del migdia.

El membre del CDR, Eloi Sendrós, assenyala que no és casual haver triat aquesta data per a la concentració.

En primer lloc es va guardar un minut de silenci en record al jove estudiant de l’IES Alt Penedès que va morir dimarts. Desprès es va llegir un manifest de suport als presos polítics, tot i recordant que hi ha també gent del País Basc, d’Andalusia o de Castella, que són a les presons per posicionaments polítics, però en especial es va tenir un record per Junqueras, Forn i els dos Jordis. Desprès el manifest reclamava mantenir-se actius per defensar les futures estructures d’estat.

L’acte també va comptar amb la participació de dos saxofonistes que van interpretar el Cant dels Ocells. També es va explicar que el CDR continua actiu, i que el proper dijous, 14 de desembre, es farà una reunió a l’Enològica de treballadors de l’administració pública per fer front al 155, i que el diumenge 16 de desembre s’enregistrarà a Vilafranca un vídeo del CDR a nivell nacional.

CDR

Enquesta

Per gaudir de les vacances no hi ha res com…

Programació

Ràdio Vilafranca

12:00
13:00
Penedès migdia
Informatiu diari
13:30
Esports 14
Amb Tito Boada

Penedès Televisió

10:00
L'informatiu
L'actualitat diària de Vilafranca i el Penedès
10:30
Va de castells
Informació castellera amb Sergi Ansón i Pep Ribes
11:00
L'informatiu
L'actualitat diària de Vilafranca i el Penedès

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: