Diumenge, 25 d'Octubre de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Un castell multicolor demana “llibertat i democràcia” a la plaça més castellera

L’objectiu era fer el quatre de set multicolor, amb gent de diferents colles, que es volia fer el passat 7 de desembre a Brussel·les i que no es va poder fer en ser la manifestació massiva.

Uns 300 castellers d’una trentena de colles van participar aquest diumenge en l’acte organitzat pels Castellers de Vilafranca amb el suport de les entitats sobiranistes Òmnium Cultural i Assemblea Nacional Catalana. L’objectiu era fer el quatre de set multicolor, amb gent de diferents colles, que es volia fer el passat 7 de desembre a Brussel·les i que no es va poder fer en ser la manifestació massiva.

L’acte va començar amb la construcció de quatre pilars de cara a la gent que omplia la plaça i a les dotze es va fer el quatre de set.

Els representants de les entitats sobiranistes, Agustí Alcoberro en nom de l’ANC i Marina Llansana, en nom d’Òmnium Cultural, van ser els encarregats de llegir el manifest de la jornada. Tots dos coincidien en acabar l’acte en la potència de la imatge.

Els representants d’ANC i Òmnium s’han compromès a fer arribar les imatges que va generar la jornada als presidents de les dues entitats, que continuen a la presó, així com al vicepresident i al conseller cessats que també segueixen empresonats.

L’acte va acabar amb el Cant dels Segadors i crits de “Llibertat”.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: