Dimarts, 16 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els candidats del Penedès de Catalunya en Comú defensen no permetre més retallades

En roda de premsa conjunta exposen les reivindicacions del territori en el marc del programa electoral de Catalunya en Comú-Podem.

La regidora de Sitges, Carme Gasulla, la de Piera, Sandra Bernat i els regidors de Sant Sadurní, Rafael Berlanga i de Vilafranca, Ramon Arnabat, han convocat una roda de premsa conjunta per exposar les reivindicacions del territori en el marc del programa electoral de Catalunya en Comú-Podem. Tots quatre formen part de la llista per Barcelona i han defensat que el programa electoral de la seva candidatura tingui una part dedicada específicament a la Vegueria Penedès.

Carme Gasulla ha remarcat que és un dels territoris castigats per la manca d’inversions en els darrers anys. Sandra Bernat ha assenyalat que a més de lluitar per aconseguir un referèndum acordat amb l’estat sobre el futur de Catalunya també defensen una agenda social que no permeti més retallades. Rafel Berlanga apunta que Catalunya en Comú és la solució per resoldre l’atzucac en que es troba el país i Ramon Arnabat ha lamentat que des del 2010 la zona de la Vegueria del Penedès ha vist reduïda la inversió per part de la Generalitat en un 25%, més que la mitjana general del país i que lliutaran per recuperar aquest inversió en polítiques de transport públic, plans de barris, educació, habitatge i sanitat pública.

Efemèrides

16 d'abril
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: