Divendres, 19 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La campanya #JoAmbElPresident arriba al Penedès

Un grup de persones representatives del teixit social i econòmic de l’Alt Penedès ha gravat vídeos a favor de la llista de Carles Puigdemont.

La campanya #JoAmbElPresident arranca al Penedès amb un primer vídeo de suport a la llista de Junts per Catalunya enregistrat amb l’elaborador i propietari del primer celler de producció ecològica de l’Estat Josep Maria Albet i Noya.

Aquest vídeo sortirà publicat a les xarxes socials al llarg dels pròxims dies de campanya juntament amb el d’altres persones conegudes al Penedès com Fèlix Simon (promotor de la plataforma per la Vegueria del Penedès), Jaume Claramunt (fundador de la Marxa de Torxes de Vilafranca), Pere Nin (cavista), Ricard Rafecas (periodista i director d’El 3 de vuit), Cristina Bundó (empresaria de turisme rural), Sílvia Naranjo (coautora de la Guia de Vins de Catalunya) o Aleix Esteller (jugador d’hoquei sobre patins amb el Noia Freixenet).

Aquesta campanya pretén ser un reflex de la diversitat de la llista de Junts per Catalunya, que el president Puigdemont compara a les cues de l’1 d’octubre.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: