Divendres, 29 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Les botigues que han obert aquest diumenge 24 de desembre han obtingut bons resultats de vendes

Aquest diumenge, molt comerços de Vilafranca tenien obert per facilitar les darreres compres abans del dia de Nadal.

Segons han explicat vàries dependentes i propietàries de botigues del centre a Ràdio Vilafranca i Penedès TV, les vendes han funcionat bé en aquest festiu d’obertura comercial. Les compres de darrera hora i la possibilitat d’anar en família han contribuït a que hi hagués força moviment, especialment al centre.

També les botigues de roba i complements solen augmentar les seves vendes durant la campanya de Nadal i han aprofitat aquest festiu d’obertura comercial.

La majoria de botigues que han obert aquest diumenge, vigília de Nadal, han apostat per adaptar l’horari, tal com recomanava Centre Vila, per plegar abans al vespre.

Aquest any es dona el cas que els dies 24 i 31 de desembre cauen en diumenge. Per aquest motiu moltes botigues petites han decidit obrir, ja que solen ser dies forts.

El proper diumenge, 31 de desembre se seguirà el mateix patró que aquest passat diumenge, amb els comerços oberts i un horari especial que, en general va d’11 a 14h i de 16 a 19h, o bé d’11 a 18h ininterrompudament.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: