Dissabte, 20 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Aquest dissabte, el grup ‘A Vocal’ porta al Casal “Artaban. La llegenda del quart rei mag”

Aquest dissabte, el grup ‘A Vocal’ porta al Casal “Artaban. La llegenda del quart rei mag”

El grup finalista dels concursos ‘Oh Happy Day’ de TV3 i ‘AcapelA’ del canal #0 de Movistar+, torna al Teatre Casal de Vilafranca en format de musical i amb la dramatúrgia de Marc Rosich.

La proposta parteix de preguntar-se què us semblaria que existís un quart rei d’Orient? I si realment va existir, per què no va arribar a temps al seu destí, com els tres reis mags? Què el va aturar pel camí? Segur que moltes aventures.
La nit de reis, els nervis no deixen dormir als més petits, i a casa del Blai, la Clàudia i l’Eloi no és cap excepció. Mentre esperen que es faci de dia per poder obrir els regals, la Clàudia i l’Eloi li explicaran al seu germà Blai la llegenda d’Artaban, el jove príncep fascinat per les estrelles. El príncep, tenint les patges Caterina i Roseta com a esvalotades companyes de viatge, travessarà deserts per sumar-se a l’expedició dels tres reis mags seguint l’estel d’Orient.
Artaban ha emprès el viatge perquè vol demostrar al món que és capaç de fer coses importants, però pel camí aprendrà que les grans missions són tant importants com els petits gestos que fas al llarg del trajecte.
L’espectacle és aquest dissabte, a les 7 de la tarda al Casal.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: