Dimecres, 8 d'Abril de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

500 premis de 150 col·laboradors al Quinto de Nadal

El Quinto de Nadal del Casal Popular repartirà més de 500 premis de 150 col·laboradors les tardes de Nadal i Reis.

Les tardes del dilluns 25 de desembre, a dos quarts de vuit del vespre, i del dissabte 6 de gener, a dos quarts de set, el Casal Popular de Vilafranca s’omplirà de gom a gom per celebrar la sisena edició del Quinto de Nadal.

El Quinto de Nadal, o Quina, és un joc antecessor del Bingo, popular a moltes comarques catalanes, en el qual els números es canten amb dites o acudits locals i els premis són lots de productes de comerços i establiments de la vila i comarca.

Després de l’experiència de l’any passat, que va ser el primer en ampliar a dos dies la celebració del Quinto, en els quals van participar més de 600 persones, enguany han decidit tornar a fer doble jornada. En total es repartiran més de 500 regals dels 150 comerços col·laboradors en els 18 lots que es jugaran.

El llistat de regals és ben divers. Inclou sopars, caixes de caves i vins, degustacions, productes ecològics, quadres d’artistes locals, llibres dedicats pels mateixos autors, alimentació, roba i complementes, entrades per espectacles, i un llarg etcètera que podreu trobar a la seva web www.casalpopular.cat

D’altra banda, per a aquells i aquelles a qui la sort del joc no els acompanyi, poden provar sort al concurs de fotografia a través de la xarxa social Instagram amb l’etiqueta #QuintoVila17 .
Un cop acabat el Quinto que s’allargarà fins el vespre amb possibilitat de poder sopar, la nit s’allargarà amb DJs per acabar d’amenitzar la festa amb DJ Jordi Rivas el dia 25 i la Nit de Reines el dia 6 amb les DJs Malandras.

Properament, Penedès Televisió emetrà en Alta Definició (HD)

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: