Dilluns, 2 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Del 27 al 29 de desembre se celebrarà el Torneig Vilafranca de bàsquet infantil

Del 27 al 29 de desembre se celebrarà el Torneig Vilafranca de bàsquet infantil

A més del Casal i participaran set equips més, Manresa, Sant Adrià, JAC Sants, Boet Mataró, Tarragona, SESE i Vendrell

Del promer dimecres a divendres, el Casal de bàsquet organitza la tercera edició del Torneig Vilafranca infantil. Una de les novetats és que a més del pavelló Joan Marques també s’utilitzarà el gimnàs del Carrer Mestre Recasens de Vilafranca.
Primer hi haurà una fase preliminar dels dies 27 i 28, divendres la jornada final, al matí semifinals i a la tarda les finals. A l’acte de presentació, Xavi Florentin president de la secció, va comentar l’opció d’incrementar els equips participants, però va ser caut: “Donar el salt a 16 equips necessita d’una infraestructura molt més complicada. Com en edicions anteriors el nivell dels participants serà alt”. També hi va assistir Anna Doblas, regidora d’esports de Vilafranca, va manifestar que aquest torneig també serveis per promocionar Vilafranca: “Aquets tres dies els jugadors del Casal seran ambaixadors de Vilafranca, d’una manera de promocionar el nostre territori”. A més del tema competitiu, també s’han programat passis de cinema, patinatge sobre gel a la Rambla Nostra Senyora, visites a Cal Figarot i a la casa de la Festa Major, així com a cellers vitivinícoles o al VINSEUM. Els campions del torneig van ser el SESE de Barcelona (2015) i Santa Coloma (2016).

 

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: