Dissabte, 1 d'Abril de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Vilafranca participa en una jornada per exposar projectes per educar en el desenvolupament

Vilafranca participa en una jornada per exposar projectes per educar en el desenvolupament

Montse Arroyo presenta a Barcelona la campanya de divulgació dels Objectius de Desenvolupament Sostenible de Vilafranca, que entre altres conté uns programes que s’emeten a Ràdio Vilafranca.

Aquest dimecres 15 de novembre es va dur a terme a Barcelona una jornada sobre “La contribució del món local a l’educació per al desenvolupament: Reptes i experiències”, organitzada per la Diputació
en col·laboració amb l’entitat europea Platforma, en el marc dels Dies Europeus de la Solidaritat Local.
Platforma és una xarxa que articula 30 governs locals i regionals europeus i també les associacions que els representen a nivell nacional, europeu i mundial. Des de l’any 2015 desenvolupa una línia de treball dedicada a la promoció dels Objectius de Desenvolupament Sostenible de l’Agenda 2030 de les Nacions Unides.
En el marc d’aquests jornades s’han presentat diferents experiències, i entre elles la Regidora de Solidaritat i Cooperació de l’Ajuntament de Vilafranca, Montse Arroyo, presentava l’experiència de la Campanya de Divulgació de l’Agenda 2030–Objectius del Desenvolupament Sostenible que s’està desenvolupant al llarg d’aquest any 2017. Sota el títol “Com apropar l’agenda global a l’àmbit local?”, la regidora va explicar les activitats d’aquesta campanya: la publicació del dossier Agenda 2030; l’exposició 45 Lineals- Solidaritat i Sostenibilitat realitzada per l’escola d’art Arsenal, el programa Agenda 2030-Objectius de Desenvolupament sostenible de Ràdio Vilafranca i Penedès TV i l’exposició Transformant el món, els ODS.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: