Dimecres, 7 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vilafranca ha acollit una trobada d’unitats canines de rescat

La Unitat Canina de Rescat IPA Penedès Garraf era l’amfitriona de la trobada, que va tenir lloc dissabte a Vilafranca, amb l’alberg municipal com a centre d’operacions.

Hi van assistir unitats provinents de la resta d’Espanya: Alacant, Madrid, La Rioja, Navarra… i la jornada va servir per posar en comú coneixements i experiències, així com per fer proves en zones enrunades on els gossos havien de trobar persones amagades.

Des de la unitat penedesenca estaven satisfets tant amb la participació com amb el desenvolupament de la trobada.

L’agrupació del Penedès i del Garraf de la IPA, l’Associació Internacional de Policia, va crear l’any 2012 la primera unitat canina de rescat de l’entitat. L’agrupació de les comarques de l’Alt Penedès, el Baix Penedès i el Garraf aplega fins a 200 membres, sobretot de les diferents policies locals i dels Mossos d’Esquadra. L’IPA és una associació sense ànim de lucre de la que formen part policies de tots els cossos de seguretat i té uns 350.000 socis repartits per una seixantena de països.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: