Dilluns, 5 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vilafranca ha acollit l’estrena mundial d’una pel·lícula sobre la figura de Bahá’u’lláh

Divendres de la setmana passada l’Escorxador de Vilafranca acollia un acte organitzat per la comunitat Bahà’í del Penedès.

Consistia en una conferència per part de la vilafranquina membre de la comunitat Bahà’í, Rosa Rabani, i el president Honorari de la Fundació Joan Maragall, mossèn Antoni Matabosch, que és catedràtic emèrit de la Facultat de Teologia.

Abans d’iniciar-se l’acte un altre dels membres de la comunitat Bahà’í de Vilafranca, Arash Arjomandi, en explicava que durant l’any 2017 el món  commemora el 200 aniversari del Naixement de Bahá’u’lláh, qui és considerat per milions de persones de pràcticament totes les procedències religioses, culturals i ètniques com el precursor d’una nova era en la qual les tiranies i injustícies del passat seran substituïdes per un món de pau, justícia i unitat entre les nacions, com a resultat de l’esforç concertat de la humanitat.

Va tenir un missatge trencador, d’igualtat, que va ser perseguit a l’Iran pels poders islàmics.

A l’Escorxador, com a d’altres indrets del món, el passat 27 d’octubre es va estrenar la pel.lícula “Llum per al món” que vol donar a conèixer el missatge de respecte a la diversitat, unitat i pau que Bahá’u’lláh va proclamar.

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: